Hartelijk welkom op de site van minicamping Roos en Doorn

Tussen Domburg en Aagtekerke ligt onze sfeervolle boerderij/familiecamping, slechts 2 km van het strand van Domburg vandaan.
   
Er heerst op onze camping een gezellige en gemoedelijke sfeer. Het terrein is verdeeld in 6 veldjes met bomen en hagen er tussen, wat veel privacy geeft. Wij hebben 25 ruime plaatsen, allen met stroomaansluiting (eurostekker, 6 Ampère gezekerd). Voor sommige plaatsen is een langere kabel nodig. Er staan enkele watertappunten op het terrein. Ook is gratis wifi beschikbaar.
Een stortbak om het chemisch toilet te legen is ook aanwezig.

Naast de parkeerplaats is een oude boomgaard en aan de andere kant staat een oude meidoornhaag. In het voorjaar staan deze mooi te bloeien.

Onze mooie sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in 2 ruimtes met elk een dames- en herendeel.
In totaal zijn er 8 ruime douches (zonder muntjes), 7 wc's en 1 urinoir, 8 wasbakken, die ook geschikt zijn als babywasplaats en er is een wascabine.
Het nieuwste toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming, wat erg aangenaam is op koude dagen.
In een aparte ruimte kan de afwas worden gedaan met warm water. Hierin staan ook de wasmachine en droger ( € 3,00 per gebruik).
Hier staan ook 2 koelvrieskasten voor algemeen gebruik en is er informatie te vinden over evenementen en de omgeving.

Wij verhuren twee mooie grote toercaravans met voortent en vaste vlondervloer voor maximaal 4 personen. Zie onder huurcaravans.


Op de camping, het erf en in de omgeving zijn er veel objecten te zien, die de moeite waard zijn om te fotograferen en te schilderen.
Enkele voorbeelden zijn ons woonhuis, de schuur, de boomgaard, de meidoornhaag (waar veel vogels in nestelen), de koeien in de wei,
de schapen en natuurlijk het strand en de zee.

Seizoenplaatsen zijn niet beschikbaar.

De camping is onderdeel van de boerderij, die volledig in gebruik is.
Onze boerderij is een gemengd bedrijf met akkerbouw en veeteelt (melkvee).
In 2014 heeft het Duitse televisieprogramma 'Wunderschön' onze camping laten zien in haar uitzending. Deze uitzending met prachtige beelden van diverse plaatsen in Zeeland is te bekijken via deze link: 
http://www1.wdr.de/mediathek/video/sendungen/wunderschoen/video-ferien-in-suedholland-100.html (vanaf ongeveer 00:26:00 komt ons bedrijf in beeld).