AREA

Het is aangenaam fietsen en wandelen in de omgeving van onze camping; de afstanden tussen de verschillende dorpen en steden op Walcheren zijn niet groot. Zo zijn het strand en de duinen bij Domburg op loopafstand te bereiken.
In Aagtekerke staan een oude kerk en een korenmolen, die te bezichtigen is als de wieken draaien. Daarnaast is er voor de kinderen een mooie speeltuin.
Tussen Domburg en Oostkapelle staat een kasteel, "Westhove" genaamd, dat als jeugdherberg wordt gebruikt. Ernaast staat het koetshuis, waarin het museum "Terra Maris" gehuisvest is.
In Westkapelle staat een vuurtoren die zijn licht over Walcheren laat schijnen. Deze vuurtoren van ongeveer 50 meter hoog kan beklommen worden en geeft een magnifiek uitzicht. In Westkapelle is verder nog dijk- en oorlogsmuseum "Het Polderhuis".
Midden op Walcheren is "Imkerij Poppendamme".
Op de boulevard in Vlissingen is de scheepvaart goed te zien en eveneens in Vlissingen is "Reptielenzoo Iguana".
In Middelburg en Veere zijn veel mooie, oude gebouwen en in Veere is er in juli en augustus elke dinsdag een historische markt. Middelburg kan verkend worden van bovenaf, door de "Lange Jan" te beklimmen, of van onderaf met een rondvaart door de grachten.
In België liggen de bezienswaardige steden Gent en Brugge, die goed te bereiken zijn via de Westerscheldetunnel.